• Toimitusaika 3 arkipäivää | Aina ilmainen vaihto- ja palautus
  • Hoida, suojaa ja nauti elämästä!
  • Toimitusaika 3 arkipäivää | Aina ilmainen vaihto- ja palautus
  • Hoida, suojaa ja nauti elämästä!

Avannetyrän ennaltaehkäisy - harjoitusohjelma keskivartalolle

Riski avannetyrän kehittymiselle on suurempi heti avanneleikkauksen jälkeen, sillä toimenpiteessä kirurgin täytyy leikata vatsalihasten läpi päästäkseen käsiksi suoleen. Tämä heikentää vatsalihaksia, jolloin ne ovat alttiimpia vammoille ja tyrille. Vahvistamalla keskivartalon lihaksiasi ennen ja jälkeen leikkauksen, voit mahdollisesti vähentää avannetyrän kehittymisen riskiä.

Videolla nähtävät harjoitukset on suunniteltu kehittämään vatsalihaksiesi voimaa ja niitä on helppo tehdä kotona, omaan tahtiin. Jokainen harjoitus on valittu huolellisesti ja ohjelman on suunnitellut Clinical Personal Fitness Trainer Jay Hyrons, jolla itsellään on paksusuoliavanne.

Keskustele avannehoitajasi kanssa ennen kuin aloitat mitään harjoituksia leikkauksen jälkeen.

Tässä harjoitukset kirjallisena, tulostettavassa pdf - muodossa.


Avannetyrän hallinta

Jo muodostunut avannetyrä saattaa vaikeuttaa avanteen hoitoa, jos sopivaa sidosta ei löydy. Aurum Profile on erityisesti tyrille suunniteltu avannesidos, joka joustaa kehon muotojen mukaan, mahdollistaen hyvän istuvuuden vähentäen ohivuodon riskiä. Pehmeä ja hellävarainen pohjalevy sisältää lääketieteellisen tason Manuka-hunajaa, joka saattaa auttaa myös avannetta ympäröivän ihon hoidossa.

Aurum Profile – avannesidosta on saatavilla paksusuoli-, ohutsuoli- sekä virtsa-avanteille. Yksiosaisessa sidoksessa on vyölenkit, joten saat lisävarmuutta avannevyöstä niin halutessasi. Lisätietoja verkkosivuiltamme ja asiakaspalvelustamme: asiakaspalvelu@medfanet.fi / puh. 010 328 0260. Näytteitä saatavilla veloituksetta.

Tyrän hallinnassa myös tukivoistä saattaa olla hyötyä: kysy lisää avannehoitajaltasi ja tutustu tukivyövalikoimaamme.