• Toimitusaika 3-4 arkipäivää
  • Hoida, suojaa ja nauti elämästä!
  • Toimitusaika 3-4 arkipäivää
  • Hoida, suojaa ja nauti elämästä!

"...Ne antavat minulle turvallisuuden tunnetta."

Tyytyväiset asiakkaat ovat kyllä parasta tässä (ja varmaan missä tahansa muussakin) työssä. Saimme alla olevan arvion Cuiwearin naisten alushousuista vakioasiakkaaltamme, kiitos ja kumarrus Jessica!

"Avanne antoi elämäni takaisin, joten olen kiitollinen siitä. Se ei siis haittaa minua, mutta en tykkää siitä, kun pussi on ihossa kiinni. Se sekä hiostaa että tuntuu epämiellyttävältä. Siitä syystä käytän avanne-alushousuja 24/7. Niiden taskun avulla pussi pysyy irti ihosta, sekä päivisin että öisin. Ne ei myöskään ahdista mitenkään, vaan joustaa kun avannepussi täyttyy.

Ne alushousut on korkeita, joten koko avannepussin saa niiden alle. Tästä syystä ne on mukavat pitää myös yöllä, vaikka kuinka liikkuisi. Ne tuntuu mukavilta on niiden päällä housuja, tai sitten esim. hame. Normaalisti korkeavyötäröiset alushousut tuntuu ja näyttää vähän mummomaisilta, mutta nämä eivät mielestäni ole sellaisia. Ne antavat minulle turvallisuuden tunnetta."

- Jessica, 37v.

Mukavuus ja lisääntynyt varmuuden tunne ovatkin syitä, miksi Cuiwearin avanneleikatuille suunnitellut alushousut ovat niin pidettyjä. Klassinen malli, joka ehdottomasti on imartelevampi päällä kuin henkarissa tai tuotekuvissa! Tutustu ja tilaa >