• Toimitusaika 3 arkipäivää | Aina ilmainen vaihto- ja palautus
  • Hoida, suojaa ja nauti elämästä!
  • Toimitusaika 3 arkipäivää | Aina ilmainen vaihto- ja palautus
  • Hoida, suojaa ja nauti elämästä!

Morform -geeliyttäjä juoksevalle eritteelle

Ei varastossa
Toimitusaika: 3 päivä(ä)

Kuvaus

Joskus avanteen erite on hyvin juoksevaa. Se saattaa liittyä ruokavalioon ja olla ajoittaista. Riippuen avanteen sijainnista suolistossa, juokseva erite voi olla hyvin tavallista, kuten ohutsuoliavanteissa. Tällöin arkea voi helpottaa geeliyttäjä, joka tekee eritteestä paksumpaa. Morform rakeet imevät itseensä kosteutta ja muuttavat juoksevan ulosteen geelimäiseksi. Yksi pieni Morform - pussi riittää!

Morform on suunniteltu helpottamaan avannepussin hölskymistä ja pullistumista, jolloin pussin tyhjentymisväliä usein voidaan pidentää. Geelimäinen erite myös vähentää ääntä ja ohivuodon riskiä. Tämän lisäksi jopa 72 % käyttäjistä totesivat Morformin vähentävän myös hajua.

Soveltuu jokapäiväiseen käyttöön. Erityisen kätevä geeliyttäjä on matkoilla, lentokoneessa, ostoksilla tai muissa sosiaalisissa tilanteissa sekä yöaikaan.

Käyttö:

  1. Aseta yksi pussi tyhjän avannepussin sisälle ennen avannesidoksen asettamista, pohjalevyn aukon kautta tai pussin suuaukosta.
  2. Tyhjennä avannepussin sisältö normaalisti wc-pönttöön. Morform on myrkytön ja huuhtoutuu wc-pöntöstä tavalliseen tapaan.
  3. Voit lisätä uuden geeliyttäjän avannepussiin tyhjennyksen jälkeen.

Huom! Morform- pussia ei avata, vaan se laitetaan sellaiseen avannepussiin. Paperinen päällinen hajoaa kosteudesta avannepussin sisällä. Yksi pakkaus sisältää 60 kpl geeliyttäjäpusseja. Vain ulkoiseen käyttöön. Ei syötäväksi. Säilytä kuivassa.