• Toimitusaika 3-4 arkipäivää
  • Hoida, suojaa ja nauti elämästä!
  • Toimitusaika 3-4 arkipäivää
  • Hoida, suojaa ja nauti elämästä!

5 + 1 syytä valita avannesidos Manuka-hunajalla

Aurum-avannesidokset sisältävät Manuka-hunajaa, mutta mitä hyötyä siitä on avanteenhoidossa ja mitä muita ominaisuuksia näissä avannesidoksissa on? Alla luettelemme 5 + 1 syytä, mitkä tekevät niistä kokeilemisen arvoisia.

Aurum – avannesidokset ovat…

1 Ihoystävällisiä

Kaikki Aurum-avannesidokset sisältävät Manuka-hunajaa – se on yhtenä ainesosana pohjalevyssä, joka kiinnittyy ihoa vasten. Kaikilla hunajilla on antibakteerisia ominaisuuksia, mutta Manuka-hunaja on ainoa lääkinnälliseksi hunajaksi luokiteltu. Sen on havaittu mm. tehokkaasti estävän 60 eri bakteerin kasvua, vähentävän tulehdusta, stimuloivan solukasvia ja laskevan haavan pH:ta.

Manuka-hunaja on yksi syy, miksi Aurum-avannesidokset ovat erittäin hellävaraisia iholle.

2 Luonnollisia

Manuka-hunaja on muiden hunajien tavoin turvallinen luonnontuote, jota on käytetty haavanhoidossa jo muinaisessa Egyptissä. Nimi tulee Uudessa-Seelannissa kasvavasta Manuka-kasvista, jonka kukinnoista tämä ainutlaatuinen hunaja saadaan. Aurum-avannesidosten pohjalevyt ovat myös muilta osin tehty luonnollisista, elintarvikeluokan ainesosista, eivätkä ne sisällä lainkaan lisäaineita tai säilöntäaineita. Pohjalevyn massaa voisi huoletta siis jopa syödä! Manuka-hunajan lisäksi ainesosia on vain neljä, joista saat lisätietoa täältä.

3 Muokattavissa tarpeidesi mukaan

Kaikissa Aurum – avannesidoksissa on leikattava pohjalevy, jonka ansioista saat muotoiltua aukon avanteellesi juuri sen kokoiseksi ja muotoiseksi kuin tarvitset. Pehmeän pohjalevyn kiinnitys aktivoituu kehon lämmöstä ja se myös mukautuu vartalosi muotoihin lämmetessään iholla. Koska Aurum-avannesidokset eivät sisällä erillisiä liima-aineita, niille täytyy antaa hetki aikaa vaihdon yhteydessä. Muista siis pohjalevyn huolellinen lämmittäminen käsissäsi ennen ja jälkeen asettamisen. Erilaisia sidosvaihtoehtoja löytyy, on sinulla sitten ohutsuoliavanne, paksusuoliavanne tai virtsa-avanne.

4 Innovatiivisia

Aurum – avannesidokset sisältävät Manuka-hunajan lisäksi useita yksinkertaisia, mutta arkea helpottavia, nerokkaita ominaisuuksia. Welland Medical, joka on tuotteiden valmistaja, onkin aina panostanut tuotekehitykseen ja ollut monen innovaation kanssa ensimmäisenä markkinoilla. Tässä niistä muutama esimerkki:

  • Paksusuoliavanteille löytyy Aurum Xtra – avannesidos, joka tarjoaa erityisen vapauden sidoksen vaihtoon silloin kun olet poissa kotoa: Sidoksen sisäpussin (sisältöineen) ja pohjalevyn voi huuhdella wc-pöntöstä, anaerobibakteerit hajottavat tuotteet viemäristössä. Näin sinulle ei jää kuin puhdas ulkopussi, jonka voi roskakorin puutteessa laittaa vaikka taskuun.
  • Jos sinulla on ohutsuoliavanne, tai paksusuoliavanne ja käytät tyhjennettävää pussia, luultavasti pidät tästä ominaisuudesta: tyhjennettävien pussien suulla on pieni valkoinen liuska, josta vetämällä pussin suun saa auki ja näin tyhjentäminen sekä pussin suun puhdistaminen on helpompaa.
  • Virtsa-avannepusseissa taasen on pehmeä hana, jolloin sen saa liitettyä yöksi keräyspussiin ilman erillistä sovitinta.
  • Sidoksista löytyvät myös mm. kurkistusaukot, vyölenkit, aktiivihiilisuodattimet ja vettä pitävät pehmeät kuitukankaat. Kaikki sitä varten, että voit keskittyä elämään elämääsi juuri niin kuin haluat. Samalta valmistajalta löytyy myös laaja valikoima ihoystävällisiä tarvikkeita, niin ikään täynnä innovatiivisia ominaisuuksia.

5 Ainutlaatuisia

Manuka-hunaja on ainutlaatuista, sillä sen luonnollisesti korkeita antibakteerisia ominaisuuksia sisältävä ainesosa MGO (metyyliglyoksaali) on vain Uudessa-Seelannissa kasvavalle Manuka-kasville tyypillistä. Aurum – sidoksissa onkin panostettu ennen kaikkea ihon hyvinvointiin, sillä kun iho avanteen ympärillä on terve, avanteen hoidon ongelmatilanteet, kuten sidoksen irtoaminen tai ohivuodot, ovat epätodennäköisempiä. Tämä ainutlaatuinen, ihoystävällinen pohjalevy yhdistettynä muihin ominaisuuksiin, tekee Aurum – avannesidoksista ainutlaatuisia.

+1 Vain kokeilemalla tiedät!

Sinä olet yksilö, ja niin on ihosi ja avanteesikin. Vain sinä tiedät mikä on itsellesi paras tuote, eikä se selviä kuin kokeilemalla. Lähetämme mielellämme kaikista avannesidoksistamme näytteitä veloituksetta kokeiluun. Laita viestiä tästä, niin olemme sinuun yhteydessä.