• Toimitusaika 3-4 arkipäivää
  • Hoida, suojaa ja nauti elämästä!
  • Toimitusaika 3-4 arkipäivää
  • Hoida, suojaa ja nauti elämästä!

Avannetyrä - ennaltaehkäisy ja hoito

Avannetyrä on yleinen vaiva avanneleikatuilla ja tyrä voi vaikuttaa avanneleikatun elämänlaatuun. Tyrän muodostumisen riskiä on kuitenkin mahdollista ennaltaehkäistä ja hoitokeinoja jo muodostuneen tyrän ja sen oireiden hoitoon on monia.

> Lue lisää

Elämässä eteenpäin - sopeutuminen avanteeseen

Avanne on usein viimeinen keino hoitaa vakavaa sairautta, kukaan ei ottaisi sitä huvikseen. Siihen sopeutuminen vie aikansa, mutta elämänlaatu on usein aiempaa parempi.

> Lue lisää

Avannepussin ohivuodot - 5 vinkkiä

Avannepussin pettäminen ja ohivuoto on yleisin avanneleikattujen pelko ja huoli.

Hyvä ihonhoito ja oikeanlaiset tarvikkeet ovat avanteen hoidon a ja o.

> Lue lisää

Avanne ja aktiiviliikunta - 5 vinkkiä

Avanteen kanssa voit liikkua kuten ennenkin: muista konsultoida avannehoitajaasi ja aloittaa rauhallisesti, mutta älä anna avanteen olla este!

> Lue lisää

Avanne ja pukeutuminen - vinkkejä ja ideoita

Avanteen kanssa pukeutumista helpottavat korkeavyötäröiset alusvaatteet - pääasia että tunnet olosi mukavaksi ja varmaksi!

> Lue lisää

Avanne ja ruokavalio - vinkkejä ja reseptejä

Mitä pitää ottaa huomioon ruokavaliossa, kun sinulla on avanne? Kokeilemalla tiedät mikä itsellesi sopii, aloita vaikka ihastuttavan keittokirjan esimerkkiresepteistä.

> Lue lisää

Hoida ihoa avanteen ympärillä - 5 vinkkiä

Avannetta ympäröivästä ihosta kannattaa pitää huolta. Muista olla hellä, sillä ihon pintakerrokset kärsivät helposti ohivuodoista ja liian ankarasta käsittelystä. Tilanteeseen sopivista lisätarvikkeista voi myös olla apua.

> Lue lisää

Avanne ei ole este - kysy vaikka näiltä rugbyn pelaajilta

Avanteen kanssa voit tehdä mitä ennenkin, nykyaikaiset avannetarvikkeet kyllä pysyvät menossa mukana. Katso videolta pelaajien kommentit UltraFrame-ihonsuojaliuskasta.

> Lue lisää

5 + 1 syytä valita avannesidos Manuka-hunajalla

Aurum-avannesidokset sisältävät Manuka-hunajaa, mutta mitä hyötyä siitä on avanteenhoidossa ja mitä muita ominaisuuksia näissä avannesidoksissa on? Sen lisäksi, että sidokset ovat erittäin hellävaraisia iholle, niissä on myös muita hyviä ominaisuuksia.

> Lue lisää

Avanne ja uinti - 5 vinkkiä

Uinti ja vesijumppa ovat erinomaista liikuntaa. Leikkauksen jälkeen saattaa uimahalliin tai yleiselle uimarannalle meno mietityttää. Jutussa muutama vinkki avannepussin kanssa uimiseen.

> Lue lisää

Avanne ja matkustaminen - mitä kannattaa ottaa huomioon

Huolellinen valmistautuminen säästää murheilta matkalla ja mm. matkavakuutuksen ehdot on syytä tarkistaa. Vinkkejä myös lennolle.

> Lue lisää

"Cuiwearin naisten alushousut antavat minulle turvallisuuden tunnetta."

Mukavuus ja varmuus, siksi Cuiwearin alushousut ovat niin pidettyjä. Lue asiakaspalaute kokonaan ao. linkistä.

> Lue lisää