• Toimitusaika 3-4 arkipäivää
  • Hoida, suojaa ja nauti elämästä!
  • Toimitusaika 3-4 arkipäivää
  • Hoida, suojaa ja nauti elämästä!

Cuiwear miesten uimashortsit - musta // S-koko

38,00 €
−50 %
19,00 €
Toimitusaika: 3 päivä(ä)

Kuvaus


*POISTOMYYNTI*


Tuote poistuu saatavuusongelmien myötä valikoimista.


Nyt huolettomammin uimaan, lomalla tai kesä-Suomessa! Miesten uimashortseissa on tavallista korkeampi vyötärö ja verkkokankainen sisähousu, jossa sisätasku myös avannesidokselle. Korkea vyötärö peittää avannepussin ja sisätasku antaa turvallisuuden tunnetta, että sidos pysyy juuri siellä missä pitääkin. Tasku on molemmilla puolilla, joten housut sopivat useimmille avanteille.

Kevyet, ohuet ja nopeasti kuivuvat uimashortsit sopivat hyvin myös urheiluun tai kesäshortseiksi. Housuissa on joustava kuminauhavyötärö sekä kiristysnaru jolla saa napakan istuvuuden vyötärölle. Takatasku sekä housujen sisäpuolella etuosassa pieni avain-/kolikkotasku. Lahkeiden malli leveä (ei ihonmyötäinen). Sopii erinomaisesti käytettäväksi yhdessä Fulcionel-tukivöiden kanssa (kuten kuvassa).

Väri musta.

Uimashortsien koot:

  • Koko S / vyötärö 78-81 cm / Vain S-kokoa jäljellä!

*Huom. Valmistajan mitat ovat reiluja, joten jos vyötärösi jää koon alarajalle tai kahden koon välille, suosittelemme ottamaan pienemmän.

Voit huoletta tilata ja sovittaa kotona: tilauksiin aina 14 päivän ilmainen vaihto- ja palautusoikeus! Muistathan sovittaa uimashortseja ensi kertaa alushousujen päällä, jotta ne säilyvät siisteinä ja myyntikuntoisina.