• Toimitusaika 3-4 arkipäivää
  • Hoida, suojaa ja nauti elämästä!
  • Toimitusaika 3-4 arkipäivää
  • Hoida, suojaa ja nauti elämästä!

HydroFrame-ihonsuojaliuskat Manuka-hunajalla

Toimitusaika: 3 päivä(ä)

Kuvaus

HydroFrame-ihonsuojaliuskat ovat pehmeitä, täysin luonnollisista materiaaleista valmistettu ja sisältävät lääketieteellisen laatuluokan Manuka-hunajaa. Tämä tekee niistä erittäin hellävaraisia ja ne saattavat auttaa myös ongelmaisen ihon hoidossa. Pohjalevyn reunoille asetettava teippi antaa varmistaa sidoksen pysyvyyden ja estää pohjalevyn reunaa rullautumasta esim. vaatteiden hankauksen seurauksena.

Vaihtoehtoisesti liuska voidaan asettaa suoraan iholle ennen avannesidosta suojaamaan ärtynyttä ihoa. Avannesidos voidaan kiinnittää suoraan liuskan päälle.

HydroFrame ihonsuojaliuskat sisältävät Manuka-hunajaa, jota käytetään yleisesti ihon- ja haavanhoito-tuotteissa. Manuka-hunajan ominaisuuksilla katsotaan olevan ihoa hoitavia ja haavan paranemista auttavia ominaisuuksia.

Liuskoja on kahta kokoa, HydroFrame ja HydroFrame Mini. Isompi koko sopii useimmille aikuisille, Mini on parempi valinta pienille lapsille ja vauvoille tai silloin jos tarvitset lisäkiinnitystä vain pienelle alueelle. Liuskan avulla voidaan suojata lapsen herkkää ihoa myös esimerkiksi katetrin alla hankaukselta tai erilaisilta teipeiltä - teipit tarttuvat hyvin liuskan pintaan, jolloin sitä ei tarvitse kiinnittää suoraan iholle.

Banaaninmallista liuskaa voidaan myös leikata haluttuun muotoon ja kokoon. Liuskat ovat hyvin ohuita ja pehmeitä, eivätkä sisällä lainkaan keinotekoista liimaa – ainoastaan luonnollisia sidosaineita. Siksi liuskoja täytyy hetki lämmittää käsien välissä tai paidan alla ihoa vasten ennen laittamista, sillä ainoastaan ihonlämpöisinä ne kiinnittyvät hyvin. Säilytä huoneenlämmössä, ei suoraa auringonpaistetta ja älä anna tuotteiden jäätyä esim. autossa talvella.