• Toimitusaika 3-4 arkipäivää
  • Hoida, suojaa ja nauti elämästä!
  • Toimitusaika 3-4 arkipäivää
  • Hoida, suojaa ja nauti elämästä!

Hyperseal-ihonsuojarengas Manuka-hunajalla

Toimitusaika: 3 päivä(ä)

Kuvaus

Hyperseal-tiivisterenkaat ovat pehmeitä, täysin luonnollisista materiaaleista ja ne sisältävät lääketieteellisen laatuluokan Manuka-hunajaa. Tämä tekee niistä erittäin hellävaraisia ja ne saattavat auttaa myös ongelmaisen ihon hoidossa.

Renkaita käytetään täyttämään ihopoimuja, parantamaan sidoksen pysymistä ja estämään ohivuotoja. Niillä saa hyvin tiivistettyä mahdollisen pohjalevyn aukon ja avanteen väliin jäävän raon. Hyperseal-renkaat sopivat hyvin myös esimerkiksi kuopalla oleviin avanteisiin. Renkaat sopivat myös herkän ihon suojaamiseen esimerkiksi hankaukselta tai muulta ärsytykseltä. Rengas lämmitetään ensin käsien välissä, jonka jälkeen se muotoillaan avanteen ympärille sopivaksi. Siitä on voi myös ottaa paloja ja muotoilla niistä sopivia osia esimerkiksi ihopoimuihin.

Avannetta ympäröivän ihon hyvinvoinnin (ja huolettomamman arjen) kannalta avannesidoksen kiinnitys ja hyvä pysyvyys on kaiken a ja o. Kokeilemalla erilaisia sidoksia ja tarvikkeita löydät itsellesi sopivat tuotteet. Kysy rohkeasti avannehoitajaltasi lisää vinkkejä ja hoito-ohjeita.

Tiivisterenkaat sisältävät Manuka-hunajaa, jota käytetään yleisesti ihon- ja haavanhoito-tuotteissa. Manuka-hunajan ominaisuuksilla katsotaan olevan ihoa hoitavia ja haavan paranemista auttavia ominaisuuksia.


Renkaita on kahta kokoa: ulkohalkaisija 50 mm tai 100 mm. Pienempien 50 mm renkaiden pakkauskoko on 20 kpl/pkt ja isompien 100 mm renkaiden 5 kpl/pkt. Molempien renkaiden paksuus on 2,5 mm.