• Toimitusaika 3-4 arkipäivää
  • Hoida, suojaa ja nauti elämästä!
  • Toimitusaika 3-4 arkipäivää
  • Hoida, suojaa ja nauti elämästä!

WBF-ihonsuojakalvo herkälle iholle

Toimitusaika: 3 päivä(ä)

Kuvaus

Hellävarainen WBF®-ihonsuoja muodostaa iholle huomaamattoman kalvon, joka suojaa eritteiden syövyttäviltä entsyymeiltä ja vähentää avannesidoksen (tai muun teipin) irrottamisen aiheuttamia ihovaurioita. Usein avannesidos pysyy kalvon ansiosta pidempään ja paremmin paikoillaan.

Tuote pähkinänkuoressa:

  • Hellävarainen ihonsuojakalvo
  • Silikonipohjainen ja alkoholiton
  • Sopii myös herkälle iholle
  • Ei kirvele, kuivuu sekunneissa
  • Hajuton, kätevät yksittäispakatut pyyhkeet tai suihkepullo


Käyttö: Puhdistuksen jälkeen iho pyyhitään/suihkutetaan WBF-ihonsuojakalvolla ja annetaan hetken kuivua. Tämän jälkeen voidaan laittaa uusi avannesidos. Ei kerry iholle, eikä kirvele, vaikka iho olisi valmiiksi punottava tai ärtynyt. Ei heikennä uuden sidoksen pysyvyyttä.

Huom. Avanne on suositeltavaa suojata suihkeelta, mutta suihke ei ole vaarallista tai haitallista avanteelle siihen osuessaan. Pullo toimii kevyellä painalluksella, sopien näin myös heikon sormivoiman omaaville. Ponneaineena on ympäristöystävällistä typpeä ja suihkuttaa voi myös ylösalaisin. Pullo tyhjenee täysin myös ylösalaisin käytettynä, jolloin ainetta ei mene hukkaan.

Avannetta ympäröivä iho on tärkeä pitää puhtaana ja ehjänä. Mahdollisiin iho-ongelmiin tulisi reagoida nopeasti, sillä ärtynyt iho aiheuttaa helposti ohivuotoja, jolloin iho ärtyy entisestään. Kun iho voi hyvin, sidos pysyy paremmin, ehkäisten mahdollisia vuotoja ja niiden aiheuttamia ihovaurioita. WBF-kosteuspyyhkeellä voi suojata herkkää ihoa sidoksen alla. Avannehoitajaltasi saat lisää apua ja hoito-ohjeita iho-ongelmiin.

Hellävarainen kosteuspyyhe sopii käytettäväksi myös intiimialueilla, esim. J-pussi leikattujen ihoärsytyksessä, ulosteinkontinenssissa ja vauvan ihon hoidossa. Kätevät yksittäispakatut pyyhkeet (50 kpl/pkt) tai pieni suihkepullo (50 ml) on helppo pitää mukana. Saatavilla myös voiteena, soveltuu kuivalle iholle.

"Olen diabeetikko ja käytän WBF-ihonsuojakalvoa kun asennan Freestyle Libre sensorin iholle mittaamaan verensokeria. Sensorissa käytetty liima sisältää isobornyyliakrylaattia, joka aiheuttaa voimakasta allergiaa ja ihottumaa ja loppujen lopuksi ihonpinta rikkoutui ja alkoi vuotamaan ja ellei WBF-ihonsuojakalvoa olisi, niin en pystyisi sensoria enää käyttämään. Täytyy sanoa, että olen oikein iloinen tästä tuotteesta ja voin suositella myös muille diabeetikoille, jotka käyttävät sensoria ja jos iho ärsyyntyy. Tuo allergisoiva vaikutus on ollut jo pitkään lisääntymässä käyttäjillä. Tuo akrylaatti on hyvin voimakkaasti allergisoiva ja ärsyttävä aine ja siihen auttaa WBF-ihonsuojakalvo :-) Kahdella pyyhkeellä saan riittävän suojan ja sensori pysyy hyvin ihossa kiinni." - Keijo