• Toimitusaika 3-4 arkipäivää
  • Hoida, suojaa ja nauti elämästä!
  • Toimitusaika 3-4 arkipäivää
  • Hoida, suojaa ja nauti elämästä!

ZenSetiv - geeliyttäjä juoksevalle eritteelle

Varastossa
Toimitusaika: 3 päivä(ä)

Kuvaus

Joskus avanteen erite on hyvin juoksevaa. Se saattaa liittyä ruokavalioon ja olla ajoittaista. Riippuen avanteen sijainnista suolistossa, juokseva erite voi olla hyvin tavallista, kuten ohutsuoliavanteissa. Tällöin arkea voi helpottaa geeliyttäjä, joka tekee eritteestä paksumpaa. ZenSetiv rakeet imevät itseensä kosteutta ja muuttavat juoksevan ulosteen geelimäiseksi. Yksi pieni ZenSetiv - pussi riittää!

ZenSetiv on suunniteltu helpottamaan avannepussin hölskymistä ja pullistumista, jolloin pussin tyhjentymisväliä usein voidaan pidentää. Geelimäinen erite myös vähentää ääntä ja ohivuodon riskiä. Tämän lisäksi ZenSetiv neutralisoi hajuja.

Soveltuu jokapäiväiseen käyttöön. Erityisen kätevä geeliyttäjä on matkoilla, lentokoneessa, ostoksilla tai muissa sosiaalisissa tilanteissa sekä yöaikaan.

Käyttö:

  1. Aseta yksi pussi tyhjän avannepussin sisälle ennen avannesidoksen asettamista, pohjalevyn aukon kautta tai pussin suuaukosta.
  2. Tyhjennä avannepussin sisältö normaalisti wc-pönttöön. ZenSetiv on myrkytön ja huuhtoutuu wc-pöntöstä tavalliseen tapaan.
  3. Voit lisätä uuden geeliyttäjän avannepussiin tyhjennyksen jälkeen.

Huom! ZenSetiv- pussia ei avata, vaan se laitetaan sellaiseen avannepussiin. Suojakalvo hajoaa kosteudesta avannepussin sisällä. Yksi pakkaus sisältää 90 kpl geeliyttäjäpusseja. Vain ulkoiseen käyttöön. Ei syötäväksi. Säilytä kuivassa.